Gewichtsmanagement

healthy fruit measuring tape

Afvallen of afslanken?

De meeste mensen die afvallen, worden er ongezonder op.Veel mensen focussen te veel op gewicht, terwijl het vetpercentage van belang is! Spieren moeten behouden worden en vetpercentage moet verminderen.

Your Personal Coach helpt je bij voedingsadvies met een van volgende programma’s:

 

Voeding

Tijdens het Personal Coachingstraject gaat veel aandacht naar gezonde voeding. We leren je om van je lichaam een vetverbandende machine te maken. Geen dieet, maar blijvende nieuwe voedingsgewoonten aanleren! Zo bekom je automatisch een strakker lichaam.

Door regelmatige meting van het vetpercentage, kan je de progressie zien die je in 10 weken gemaakt hebt.

Naast het gegeven van afvallen is het ook een leerproces en kom je een hoop over voeding en gewichtscontrole te weten om zo je lichaamsgewicht vast te houden.

 

Fat-Burning Program

Een gezonde levensstijl is het streefdoel.

Het Fat-Burning Program is een 14-daagse kuur die je een duwtje in de rug geeft om op je streefgewicht te komen en is de ideale start voor je nieuwe mindset.

Bij de meeste diëten verlies je een groot deel van je spiermassa, terwijl het de bedoeling is om je vet aan te pakken. Je spieren moeten behouden worden. Ze geven je immers een mooi figuur en helpen je ook vet verbranden. Het zijn echte calorie-slurpers.

Het resultaat voor mannen is een gewichtsverlies (lees “vet”) van 5 à 7 kilo en voor vrouwen 4 à 5 kilo na deze kuur. Nadien wordt je verder begeleid tijdens je wekelijkse coachingssessies.

 

Voedingssupplementen

Ons gemiddeld voedingspatroon bevat al lang niet genoeg vitamines en voedingsstoffen meer omdat mensen zich niet aan de dagelijkse hoeveelheid fruit, eiwitten en gezonde vetten houden.

Nochtans heeft je lichaam, om optimaal te presteren, voldoende energie en bouwstoffen nodig.

Wil je dus het maximale uit je lichaam halen, dan kunnen supplementen een uitkomst bieden.

Voedingssupplementen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en uit de sportwereld. Vrijwel elke professionele sporter, maar ook veel recreatieve sporters gebruiken ze. Prestaties en herstel zullen er aanzienlijk door verbeteren.

Er zijn veel verschillende supplementen verkrijgbaar, met elk hun specifieke doelgroep en werking. Zonder kennis van zaken is het bepalen van het juiste supplement, erg moeilijk. Your Personal Coach helpt je daarbij en kan terugblikken op een jarenlange ervaring.

Een supplement is een aanvulling op een compleet voedingspatroon en geen vervanging.